Obs! Denna jobbannons är inte aktiv!

Denna tjänst kan inte sökas för närvarande. Antingen för att den ännu inte är aktiverad eller för att ansökningsfristen har gått ut.

Wagner söker driven butikschef till vår butik i Gränbystaden -Uppsala

________________________________________

Wagner ”We dress People – a Multibrand Experience for Men”


Den framgångsrika danska herrmodekedjan Wagner expanderar kraftigt i hela Skandinavien. Wagner vill nu erövra den svenska herrmodemarknaden och söker drivna medarbetare. Fler butiker är på gång i Sverige efter den framgång de 7 första butikerna redan har visat. Wagner söker därför driven Butikschef till vår nya butik i Gränbystaden. Vill du vara en del av Skandinaviens främsta modekoncern och vara med och utveckla Wagner i Sverige?

Wagner -kedjan är en del av den danska modekoncernen PWT Group som utöver att äga och driva Wagner också står bakom de fem nämnda modevarumärkena; Lindbergh, Shine Original, Bison, Junk de Luxe och Jack’s. PWT Group är en av de största aktörerna på den skandinaviska herrmodemarknaden.

Brinner du för mode och har vinnarinstinkt?

Som butikschef ansvarar du för butiken med fokus att utveckla ett starkt säljteam. Tjänsten innebär ansvar för driften och att säkerställa butikens uppsatta budgetmål. Du är en lagledare som kan leda och inspirera dina medarbetare så att kunden alltid möter en motiverad och serviceinriktad personal samt en inbjudande butik. Du är okomplicerad, tydlig och rak- du gör det komplicerade enkelt.Tidigare erfarenhet från butiksdrift och resultatansvar är en fördel.

Vi söker dig som känner igen sig i följande beskrivning:

• Du har goda ledaregenskaper som kan dokumenteras och ett brinnande intresse för mode.

• Du har stor arbetskapacitet och drivkraft.

• Du är självständig och flexibel.

• Du har ekonomisk förståelse och har kännedom om och arbetat med nyckeltal.

• Du är utåtriktad, öppen och ärlig i ditt sätt att kommunicera.

Vi kan erbjuda dig:

Wagner har en ambition att utveckla och växa genom duktiga medarbetare. Därför kan du förvänta dig proffessionalitet på alla nivåer. Vi söker en stark profil med entusiasm och framåtanda. Vi erbjuder dig grundlig upplärning i din butik, organiserar din vardag genom vårt ledningsverktyg " Retail Compass”, och ger dig råd vid vardagliga utmaningar. Tillsammans skapar vi förutsättningar för en framgångsrik butik. Det finns möjligheter för utveckling inom kedjan.Ort

Marknadsgatan 1, 75460 Uppsala

Typ av tjänst

Butikschef

Ansökningsfrist

31.03.2019

Startdatum

Enligt överenskommelse

Upprättad

13.03.2019

Vill du vara uppdaterad med nya lediga tjänster? Med hjälp av en jobbagent får du automatiskt relevanta jobbannonser i din e-postlåda.

Skapa Jobbagent

Kontaktperson

Lisa Pettersson

Retail Operation Coordinator

Telefon 0046 736904714

Företagsbeskrivning

PWT Group äger och driver 2 herrmodekedjor - Tøjexperten och Wagner - med fler än 175 butiker i Danmark, Norge och Sverige. Våra butiker säljer kvalitetskläder till modemedvetna män i alla åldrar, från PWT Groups egna brands LINDBERGH, BISON, SHINE ORIGINAL, JUNK DE LUXE, och JACK`S SPORTWEAR INTL